Τετάρτη, 12 Φεβρουαρίου 2014

ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΗΦΑΙΣΤΕΙΑΚΟΣ ΑΡΓΙΛΟΣ

                                                                                                        
Ηφαιστειακός πράσινος άργιλος για σώμα 250 γρ

                                                           


Πάστα ηφαιστειακού πράσινου αργίλου με χαμομήλι για το πρόσωπο 70 γρ  Πράσινος άργιλλος Ο πράσινος άργιλος αποτελεί ένα πανάρχαιο μυστικό ομορφιάς. Ιδανικός για μάσκα προσώπου καθώς απολυμαίνει σε βάθος το δέρμα απορροφώντας στίγματα, πανάδες, περιττό λίπος στην επιδερμίδα και απαλύνει κύκλους και ρυτίδες κάτω από τα μάτια. Συμβάλει στην αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας και της χαλάρωσης στήθους.

Η μάσκα με άργιλο φυλάσσει τη θερμότητα, προκαλώντας υπεραιμία με αποτέλεσμα να επιτυγχάνεται καλύτερη κυκλοφορία του αίματος. Η μάσκα αργίλου, απορροφάται εύκολα, ενυδατώνει βαθιά και αφήνει το δέρμα σας απαλό. Ακόμη και σε δέρματα που έχουν πρόβλημα ακμής, η συγκεκριμένη μάσκα βοηθά στη καθαρισμό των πόρων του δέρματος. Περιέχει επίσης βιταμίνες και αντιοξειδωτικά στοιχεία που διατηρούν την ελαστικότητα του δέρματος.

Ιδιαίτερα πλούσια σε μεταλλικά άλατα εμφανίζει και αντιοξειδωτικές ιδιότητες που δρουν ενάντια στη γήρανση. Η αντισηπτική δράση και οι καταπραϋντικές ιδιότητες συμβάλουν σημαντικά στην ανάπλαση των κυττάρων του σώματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου